Over Amstel Consult

Henk van Amstel heeft een langdurige en brede managementervaring opgedaan binnen alle facetten van de logistiek. Zowel in Nederlandse, Amerikaanse als Engelse bedrijven.

Visie

Het verbeteren van logistieke processen en het besparen van logistieke kosten staat op dit moment hoog op de agenda van veel bedrijven. Het veranderen van klantwensen maakt het soms lastig logistieke verbeteringen en besparingen duurzaam te realiseren. Herori├źntatie betreffende de logistieke processen als onderdeel van de totale organisatie is noodzakelijk. Maar daarmee wordt nog maar een gedeelte van de totaal te behalen optimalisatie gerealiseerd. Een verbetering van het gehele proces, inclusief dat van toeleveranciers enerzijds en klanten anderzijds is noodzakelijk om concurrerend te zijn en te blijven.

Doel

Het doel van Amstel Consult is de supply chain van bedrijven te verbeteren door het adviseren over (en mogelijk tijdelijk te managen van) hun logistiek. Dit inclusief de optimale logistieke aansluiting naar partners. Amstel Consult houdt zich voornamelijk bezig met strategische logistieke uitgangspunten, de organisatie en uitvoering van veranderingsmanagement.

Belangrijk bij het komen tot een samenwerking tussen u en Amstel Consult is dat verbeteringsprocessen gedragen worden, implementeerbaar zijn en in een constructieve werkomgeving kunnen worden uitgevoerd.

GB412855